top of page

uto, 01. pro

|

Online - Zoom

Digital Sales Academy - B2B or not 2B - odgođeno za veljaču 2021.(live)

Tradicionalne metode prodaje postale su sve manje učinkovite. To je izvrsna prilika za tvrtke koje žele transformirati svoje prodajno poslovanje. Digital Sales Academy transformirat će vaše poslovanje! Predavači: Sandro Kraljević, Ivana Nobilo, Davor Bilman i Ilija Brajković

Registration is Closed
See other events
Digital Sales Academy - B2B or not 2B - odgođeno za veljaču 2021.(live)
Digital Sales Academy - B2B or not 2B - odgođeno za veljaču 2021.(live)

Time & Location

01. pro 2020. 09:00 – 10. pro 2020. 12:30

Online - Zoom

Guests

About the Education

Povećanje prodaje na odabranim segmentima kupaca, povećanje udjela postojećih kupaca ili istiskivanje konkurenata, lansiranje novog proizvoda i prodajna vrijednost samo su neki od izazovnih ciljeva koje je sve teže postići tradicionalnim metodama prodaje.

U prošlosti su kupci puno više ovisili o prodavačima pri kupnji, a Internet i nove tehnologije značajno su utjecali na način na koji danas kupuju i promijenili ponašanje u kupovini. Zahvaljujući praktički neograničenom pristupu informacijama, oni imaju ili misle da imaju znatno višu razinu znanja, što je dovelo do njihove veće autonomije u donošenju odluka o kupnji. 

Sve se više ponašaju neovisno, imaju sve više preciziranih ideja o tome što trebaju i s kojim proizvodima ili koja rješenja će ih zadovoljiti.

Tradicionalne metode prodaje koje koristi većina tvrtki postale su stoga sve manje učinkovite i neuspješne.

Takve su okolnosti, međutim, izvrsna prilika za one tvrtke koje uspiju transformirati svoje prodajno poslovanje.

Zbog toga smo u suradnji s vodećim prodajnim stručnjacima razvili Digital Sales Academy-u koja će vam omogučiti:

 • prilagoditi se novim digitalnim tržišnim uvjetima i novim oblicima ponašanja kupaca pri kupnji
 • postići stvarne skokove u načinu na koji rade vaši prodajni timovi i vašim prodajnim rezultatima
 • ponuditi stvarnu dodanu vrijednost vašim kupcima u digitalnoj eri
 • steći prednost u odnosu na konkurente

Digital Sales Academy sastoji se od 4 modula i počinje 01.12.2020.

Trajanje svakog modula je 3h + 15 minuta blok Q&A

09:00h - 10:30h - 1 blok predavanja

10:30h - 10:45h - pauza

10:45h - 12:15h - 2 blok predavanja

12:15h - 12:30h - blok Q&A

Svaki modul je zasebna tema.

Academy je online putem Zoom platforme.

Nakon zaprimljene uplate na prijavnu e-mail adresu poslat ćemo vam pristupni link.

1. modul - 01.12.2020.

Predavač: Sandro Kraljević, mag. psych.

Mind Lab d.o.o., Direktor

Tema: "Na koji način prodavati "Z" generaciji"

O Sandru:

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Studij psihologije završio je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše obavlja poslove iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

Sadržaj modula:

Gen Z se javlja kao najvažniji potrošački segment društva i tko im priđe na pravi način će profitirati na duge staze. Pregled sadržaja i kupovina preko telefona je ključna činjenica kojem se moraju prilagoditi svi koji nude usluge i sadržaje. Influenceri, oni pravi, su ti koji najviše utječu na odabir u cijelosti. Kako im je tehnologija vrlo bliska znaju pronaći najbolje „dealove“ i ponude.

 • Kako prodavati "Z" generaciji?
 • Što ih interesira?
 • Što sve utječe na njihovu odluku?
 • Kupovna moć "Z" generacije
 • Prodajni kanali tipični za "Z" generaciju
 • Stereotipi prilikom prodaje "Z" generaciji

2. modul - 03.12.2020.

Predavač: Ivana Nobilo, PhD

Head of Executive Education & Trainings

SSBM- Swiss School of Business and Management

Tema: "Osobni branding - digitalno?"

O Ivani:

S diplomom specijalista tržišnih komunikacija i kreativnog upravljanja te postdiplomskog iz marketinga specijalnog područja na Ekonomskom fakultetu. Trenutno čeka obranu doktorske dizertacije. Više od desetljeća, Ivana je uključena u odnose s javnošću, s naglaskom na interno i krizno komuniciranje. Ima bogato iskustvo u provođenju detaljne dijagnostike i poboljšavanja modela komunikacije i vođenja promjena u organizacijskom ponašanju kao i transformacija na osobnom planu. Kroz istraživanje, dijegnostiku i trening za kompanije i individualno, Ivanin cilj je kombiniranje znanstvenih i alternativnih tehnika budući da se i na svjetskoj razini bilježi porast holističkog pristupa u svim aspektima naših života.

Iako se ističe u svojim organizacijskim, analitičkim i komunikacijskim vještinama, Ivana pokazuje i svoju kreativnu stranu predavanjem, konstruiranjem treninga, razvojem koncepata, čak i pisanjem tekstova za pjesme.  Duhovnost joj je vrlo važna, ima široki spektar interesa pa u slobodno vrijeme proučava religije, istočnjačku filozofiju i medicinu, kristale, fitoterapiju, svjesnu prehranu, a i certificirani je hipnoterapeut.  Ivana je zaljubljenica u prirodu i sport, a sa suprugom i djecom trenutno živi u Londonu.

Sadržaj modula:

Vi ste najmoćniji marketinški alat koji Vam stoji na raspolaganju. Ako započinjete posao, pokušavate napredovati u karijeri ili uspostavljate svoju leadership ulogu, pravo je vrijeme da počnete ulagati u svoj brand. Čak i ako mislite da Vama to ne treba, ali ipak imate profil na nekoj društvenoj mreži, bilo to u privatne ili poslovne svrhe, sviđalo Vam se to ili ne,  Vi zapravo imate digitalni brand.

Na svojim radionicama i treninzima Ivana izbjegava teoriju i definicije, koristi primjere iz prakse i pokazuje esenciju brandiranja kroz kvizove i kratke igre pa ćete npr na ovoj kratkoj radionici naučit ćemo i koja je veza između Samanthe iz Sex and the city. Koja je Vaša prva asocijacija o Samanthi?

Obično ljudi Samanthu povežu s riječi sex, jer je sama sexy, seksualno otvorena verbalno i bihevioralno te ima broj seksualnih partnera veći od prosjeka. 

To pozicioniranje je toliko jako da sve ostale karakteristike ne dolaze do izražaja kao na primjer činjenica da je Samantha zapravo najuspješnija od 4 dame iz spomenute serije i filma.

3. modul - 08.12.2020.

Predavač: Davor Bilman

Faktor B d.o.o, Direktor

BSB Events, Board Member

Tema: "Digitalna prodaja u boji- društvene mreže kao ogledalo vaše osobnosti?"

O Davoru:

Njegov životni moto je: ‘DANAS ZNAM MANJE NEGO ŠTO ĆU ZNATI SUTRA!’. 

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, smjer Organizacija i management, zapošljava se u prodaji te osam godina radi na prodajnim i voditeljskim pozicijama u automobilskoj industriji. Za to vrijeme polazi i poslijediplomski studij Poslovnog marketinga pri istom fakultetu. Sljedećih sedam godina provodi u tvrtki Vernar Adria d.o.o. kao Executive Training Specialist. 2013. g. osniva tvrtku Faktor B d.o.o. Njegovo formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji, uz kontinuiranu izobrazbu , pomaže mu da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine, te osigurava njihovu trenutnu primjenu u praksi. Licencirani je trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. Završio je praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja. Kao trener radio je na edukaciji djelatnika i poslovnih partnera tvrtki kao što su Zagrebačka banka, VIP, Pfizer, Deichmann, Baumax, Peugeot Citroen, Raiffeisen bank, Volksbank, Credifl ex, OMV, Allianz, Kaufland, Hypo Group, Peugeot, Hrvatski Telekom, INA, Chevrolet, General Motors, Mazda, Opel, Toyota, Hyundai, Suzuki, Holcim, Renault, Lidl, AWD, Ford, Goodyear itd.

Sadržaj modula:

 • Kako prepoznati nečiju osobnost putem društvenih mreža?
 • Kako to iskoristiti kao prodajnu vještinu?
 • Kako prodati različitim osobnostima putem društvenih mreža?
 • Koja je društvena mreža "tipična" za crveni tip osobnosti, koja za žuti, plavi i zeleni tip osobnosti?
 • Osvijestiti način prilagodbe po tipovima osobnosti digitalnoj prodaji
 • Naučiti koristiti sve prodajne alate dostupne u digitalnoj eri prema tipu osobnosti

4. modul - 10.12.2020.

Predavač: Ilija Brajković

Kontra, CEO

Tema: "Content marketing - mašina za generiranje prodajnih leadova"

O Iliji:

Ilija je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih deset godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu. U duši geek, ali život ga odnio u nešto u čemu još više uživa. Danas je partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi odnose s klijentima i fanovima. Radio je kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Kenwooda i Renaulta. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

Sadržaj modula:

Svi pričaju o content marketingu, ali samo ga rijetki stvarno i rade. Kreiranje sadržaja zahtjeva dosta vremena, ali ukoliko ga redovito radite duže vrijeme, počet će vam donositi sve više i više upita. Content marketing podrazumijeva kreiranje sadržaja kojim ćemo privući posjetitelje, potom pretvaranje posjetitelja u potencijalnog kupca te pretvaranje tog potencijalnog kupca u kupca i na kraju pretvaranje kupca u lojalnog kupca.

Content marketingom stvaramo dodanu vrijednost za kupca, informiramo ga o sadržajima koji su mu korisni, a u isto vrijeme ga zabavljamo i učimo. 

Ova vrsta sadržaja s korisnicima stvara povezanost i izgrađuje povjerenje.

Kada smo uspješni u content marketingu s pravom možemo očekivati nove klijente i lojalnost postojećih!

• Zašto je content marketing tako bitan za uspješnu prodaju i opstanak na tržištu?  

• Što je srž content marketing strategije?  

• Kako implementirati content marketing uz što manje novaca?  

• Koji su sve formati/kanali content marketinga?  

• Savjeti za pisanje bloga.  

• Savjeti za pisanje e-book-a.  

• Case study – primjeri uspješno objavljenih studija slučaja.  

• Webinari – što i kako?  

• Računanje ROI-a (Return of Investment) – isplativost marketinških kampanja

Vrijednost Digital Sales Academy iznosi 2.360,00 kn + PDV.

Moguće je prisustvovati samo jednom modulu po vašem izboru.

Vrijednost jednog modula iznosi 690,00 kn + PDV.

Digital Sales Academy moguće je organizirati i za potrebe vaše tvrtke pri čemu izrađujemo, u suradnji s vama, individualni koncept.

Prijavite se putem prijavnog obrasca ili ponudu zatražite na: hello@bsbevents.com

Tickets

 • Digital Sales Academy

  4 modula - prijavite se putem prijavnog obrasca ili zatražite ponudu na: hello@bsbevents.com

  2.360,00 kn
  Tax: +590,00 kn PDV
  Sale ended
 • Digital Sales Academy

  1 modul - navesti na koji se modul prijavljujete ili zatražite ponudu na: hello@bsbevents.com

  690,00 kn
  Tax: +172,50 kn PDV
  Sale ended

Total

0,00 kn

Share This Event

bottom of page